Skip to content

Νέα Πλατφόρμα Direct Ασφάλισης έρχεται στην Ελληνική Αγορά από μεγάλη Ασφαλιστική

Αφορά πολυεθνική εταιρεία, με μεγάλο μερίδιο στην Ελληνική αγορά, η οποία βρίσκεται στα τελευταία στάδια του πλάνου της για το λανσάρισμα της σχετικής πλατφόρμας Direct Ασφαλίσεων για το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, οι διαμεσολαβητές στο άκουσμα της είδησης δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν, καθώς η εν λόγω εταιρεία σχεδιάζει με τέτοιο τρόπο το λανσάρισμα και το marketing αυτής της πλατφόρμας, ώστε να διεκδικήσει μερίδιο μόνο από τους direct “παίχτες” και όχι από τη Διαμεσολάβηση.

Πρόκειται δηλαδή για στρατηγική κίνηση που στόχο έχει να αυξήσει τις πωλήσεις της εταιρείας στο αυτοκίνητο, παίρνοντας μερίδιο από τις πωλήσεις που γίνονται online, κομμάτι στο οποίο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει παρουσία με κανάλι πωλήσεων από την εν λόγω εταιρεία.

6 Comments

  1. Avatar

    Δεν νομίζω πως τα παραπάνω που αναφέρεστε δεν πρέπει να ανησυχούν την διαμεσολάβηση. Είναι δεδομένο πως θα βγάλει εκτός παιχνιδιού πολλούς διαμεσολαβητές και πρώτα από την ίδια την εταιρία, οι διαμεσολαβητές της θα χάσουν από το εισόδημά τους. Όμως η πράξη και η καθημερινότητα έχει δείξει πως η παρουσία του διαμεσολαβητή είναι ο θεμελιώδης λίθος. Η απρόσωπη διαδικασία δεν λύνει απορίες και ανάγκες υποψηφίων πελατών. Μόνο που υπάρχει κομμάτι της κοινωνίας που είτε από άγνοια είτε από φόρτο εργασίας προτιμά την online ασφάλιση.

  2. Avatar

    Είναι δυνατόν να απομονωθεί ο στόχος σε άλλες direct? Αυτή η πολυεθνική μακροπρόθεσμα θα χάσει

  3. Avatar

    Σύντομα θα μάθουμε ποιά είναι και πολύ σύντομα θα πάρουμε τα όποια τυχόν συμβόλαια έχουμε και σε αυτήν. Θα πάρει ένα κομμάτι της online αγοράς αλλά θα χάσει ένα μεγάλο από εμάς!

    • Avatar

      Μακάρι να σκεφτόντουσαν ΟΛΟΙ οι διαμεσολαβητές όπως κι εσύ, αλλά δυστυχώς……τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ δείχνουν άλλα !!

  4. Avatar

    Ας έχουμε υπόψη ότι εκτός από την ασφαλιστική εταιρία και τη διαμεσολάβηση υπάρχει και ο πελάτης ο οποίος πάντα ψάχνει. Ίσως να μην κάνει την καλύτερη επιλογή μέσα από το διαδίκτυο αλλά πάντα υπάρχουν διαρροές.

  5. Avatar

    Αθλητές είναι λίγοι καιρός να εξαφανιστούν τα παράσιτα του επαγγέλματος..


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *