Skip to content

Εγκαινιάστηκε η νέα εμπειρία ασφάλισης στην Ελλάδα!

Το insurancemarket.grκορυφαία εταιρεία παροχής ψηφιακών Υπηρεσιών και η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, επενδύοντας σταθερά στην καινοτομία και στη βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας, δημιούργησε και εγκαινίασε στις 12/02/2020 στο Σύνταγμα ( Φιλελλήνων 7, Αθήνα ) το πρώτο phygital concept store στην Ελλάδα μέσα από το οποίο ο επισκέπτης μπορεί να καλύψει πλήρως τις ασφαλιστικές του ανάγκες σε λίγα μόνο λεπτά.

Το Insurancemarket.gr Concept Store, μέσω διαδραστικών οθονών αφής τελευταίας τεχνολογίας και αξιοποιώντας τη τεχνολογική υπεροχή της πλατφόρμας του, προαγάγει μια καινούρια και συναρπαστική εμπειρία αγορών στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, κατοικίας, ταξιδιωτικής ασφάλισης, καρτών υγείας και σκάφους.  Οι έμπειροι insurance experts είναι διαθέσιμοι και δίπλα στο πελάτη σε όλη την διαδικασία αγοράς και δημιουργούν μία phygital ολιστική εμπειρία κάλυψης αναγκών.

 “Ένα ασφαλιστικό προϊόν απαιτεί μια προσωποποιημένη αγοραστική εμπειρία. Τα τελευταία 9 χρόνια δημιουργήσαμε και εξελίξαμε αυτή την εμπειρία στον Digital κόσμο, τώρα ενώνουμε τον Φυσικό κόσμο με τον Digital και δημιουργούμε την πρώτη Phygital εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα” δήλωσε ο κ. Στέφανος Φαλκονάκης Διευθυντής Μάρκετινγκ & Digital του insurancemarket.gr.

 Μια ακόμα καινοτομία  του Insurancemarket.gr Concept Store είναι το Digital Video Booth, στο οποίο οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται για προγράμματα υγείας, ζωής, και όποιο άλλο ασφαλιστικό προϊόν απαιτεί προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, να μπορούν εύκολα και γρήγορα να εξυπηρετηθούν απομακρυσμένα από έμπειρους ασφαλιστικούς συνεργάτες της εταιρίας.

 Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρίας Money Market Α.Ε κ. Σωτήριος Παπαντωνόπουλος δήλωσε: “Η φιλοσοφία του νέο μας concept καταστήματος, βασίζεται στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος το οποίο σε συνδυασμό με τη καινοτομία, τους ανθρώπους μας και την τεχνολογία, εξασφαλίζει μια ξεχωριστή εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών  που χαρακτηρίζει το Insurancemarket.gr. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις που  κάνουν την ζωή όλων απλούστερη και ευκολότερη.”

 To Insurancemarket.gr Concept Store βρίσκεται στο Σύνταγμα, Φιλελλήνων 7 στην Αθήνα και σας περιμένει να ανακαλύψετε μια νέα εμπειρία στην ασφάλιση, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Στιγμιότυπο απο τα εγκαίνια του Insurancemarket.gr Concept Store στη Φιλελλήνων (Τετάρτη 12/2/2020)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *