Skip to content

Διδάξτε στο παιδί σας την άριστη σχέση με τα χρήματα

(Προσοχή: Το άρθρο αναφέρεται σε webinar που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2017)

Την ευκαιρία να δουν τρόπους με τους οποίους διδάσκεται στα παιδιά η σωστή σχέση με το χρήμα, θα έχουν όσοι παρακολουθήσουν το δωρεάν webinar που διοργανώνουν από κοινού ΠΣΑΣ – MDRT.

Οι οικογένειες με παιδιά είναι ούτως ή άλλως, σύμφωνα με τον ΠΣΑΣ μια “χρυσή αγορά”, για την ασφάλιση, οπότε η άνω παρουσίαση προσφέρει και ένα επιπλέον “εργαλείο” προσέγγισης, με αδιαμφισβήτητη, σε κάθε περίπτωση, αξία!

Αναφέρει ο ΠΣΑΣ στην σχετική ανακοίνωση:

Γονείς – Εκπαιδεύστε τους και αυξήστε την παραγωγή σας

Η διδασκαλία των παιδιών μας να έχουν την κυριότητα των χρημάτων τους είναι κρίσιμη για τη μελλοντική τους επιτυχία. Βρίσκεστε στο τέλειο μέρος, την τέλεια στιγμή, για να διδάξετε τους πελάτες σας , πως θα δώσουν στα παιδιά τους τα εργαλεία που θα τους κάνουν μάστορες , όχι μόνο των δικών τους χρημάτων αλλά και της ζωής τους.

Παρακολουθώντας το σεμινάριο θα μπορέσετε να πάρετε ιδέες , που θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες στις συναντήσεις με τους πελάτες σας , έχοντας στόχο να προσθέσετε αξία με εναν πρωτότυπο τρόπο

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ως ο μοναδικός διαπιστευμένος Επαγγελματικός φορέας για το M.D.R.T στην Ελλάδα εχει την χαρά και την τιμή να προγραμματίσει για τα μέλη του αλλο ενα webinar με μια εξαιρετική και παρακινητική ομιλητρια διεθνούς κύρους που έχει επιλεγεί για το main platform του διεθνούς συνεδρίου του MDRT .

Το webinar θα έχει παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά!

Είναι σημαντικό να στηρίξουμε μια τετοια προσπάθεια καθως ετσι θα έχουμε την δυνατότητα να προγραμματίσουμε και αλλα τετοια webinars με πολυ σημαντικούς ομιλητές απο όλο τον κόσμο που για να τους παρακολουθήσει κάποιος θα επρεπε να βρεθεί στην Αμερική με μεγάλο κόστος και μόνο εφόσον εiναι διακεκριμένο μέλος του MDRT!

Ενημερώστε & προσκαλέστε και συναδέλφους να κάνουμε όλοι μαζί μια ψηφιακή γιορτή γνώσης και να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ψυχολογία για να αντιμέτωπίσουμε ολες τις μεγάλες προκλήσεις της αγοράς μας.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νομεβριου στις 15.00 και είναι δωρεάν για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη και για όσους εγγραφούν στον ΠΣΑΣ μέχρι τις  20 Νοεμβρίου, με κόστος εγγραφής μόνο 20 ευρώ για την απλή συνδρομή.  Εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής  : http://mailchi.mp/psas.gr/webinar-bhupiteranand-1870345

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *