Skip to content

ΑΧΑ Ασφαλιστική: Μας “ταρακούνησε” για καλό σκοπό!

Μικρούς και μεγάλους ταρακουνά στην κυριολεξία εδώ και πολλούς μήνες η ΑΧΑ Ασφαλιστική, όμως για καλό σκοπό και μέσω εικονικής πραγματικότητας: για να εξοικειωθούμε με το σεισμό, να δούμε τι προκαλεί αυτό το φοβερό φαινόμενο και να μάθουμε πώς μπορούμε να προστατευθούμε περισσότερο, όχι μόνο εμείς, αλλά και τα παιδιά μας – κυρίως αυτά, γιατί δεν είμαστε πάντα δίπλα τους και ο σεισμός, ως γνωστόν, έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις!

[box] «Σεισμός στο Μουσείο» | Έλα στην πρωτοποριακή ψηφιακή έκθεση στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (μέχρι Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019).

Μια πρωτότυπη, εκπαιδευτική πρωτοβουλία με εικονική πραγματικότητα, νέες τεχνολογίες, βιωματικά εκθέματα και διαδραστικές εφαρμογές! Σκοπός της έκθεσης είναι η ενημέρωσή σου για το πώς μπορείς να προστατευτείς και να εξοικειωθείς με αυτό το φυσικό φαινόμενο.

Κλείσε θέση online από το Σάββατο 9 Μαρτίου στο http://www.eventora.gr/SeismosStoMouseio #SeismosStoMouseio για να αποφύγεις ουρές και καθυστερήσεις! [/box]

Έχει συνηθίσει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα η ΑΧΑ με τις διαφορετικές ιδέες που υλοποιεί στο Μάρκετινγκ! Εδώ και αρκετό διάστημα, έχει αποφασίσει να σταθεί ενεργά (και σε επίπεδο υπηρεσιών – προϊόντων) στην έννοια της πρόληψης κινδύνων, υλοποιώντας σχετικές πρωτοβουλίες γύρω από την υγεία, το αυτοκίνητο και την κατοικία. Τώρα ήρθε η ώρα για έναν κίνδυνο που επηρεάζει τα πάντα και είναι ο πιο απρόβλεπτος από όλους – ο σεισμός!

Για το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Ίδρυμα Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, η ΑΧΑ έφτιαξε μια έξυπνη, διαδραστική ψηφιακή έκθεση για μικρούς και μεγάλους, που εξηγεί με διάφορα μέσα (οπτικοακουστικά, virtual reality, φωτογραφίες και εγκαταστάσεις) ποιές δυνάμεις προκαλούν το φαινόμενο, πώς επιδρά στο χώρο και πώς μπορούμε να προστατευτούμε από αυτό.

Διαβάστε: ΑΧΑ Ασφαλιστική: Συνεχίζει την εκστρατεία υπέρ της πρόληψης

Η έκθεση είναι ιδανική για παιδιά και μέχρι στιγμής την έχουν επισκεφθεί 7.000 μαθητές. Το πρόγραμμα «Σεισμός στο Μουσείο» περιλαμβάνει επίσης, εκπαιδευτικά προγράμματα και δύο ημερίδες, για τους εκπαιδευτικούς και για το ευρύ κοινό. Θέλοντας ωστόσο να ενημερώσει όλες τις ελληνικές οικογένειες, η ΑΧΑ δημιούργησε μια πετυχημένη video – καμπάνια (ακολουθεί στη συνέχεια), η οποία προβάλλεται ήδη σε όλα τα ψηφιακά μέσα, αλλά και στους κινηματογράφους πριν την έναρξη παιδικών προβολών.

Ευχαριστούμε ΑΧΑ!

Δείτε το βίντεο:

2 Comments

  1. […] Σκοπός της εταιρείας είναι να προσκαλέσει με χιουμοριστικό τρόπο το κοινό να επισκεφτεί την έκθεση και να ενημερωθεί για το φυσικό φαινόμενο του σεισμού, το οποίο αν μη τι άλλο έχει μεγάλη παρουσία στη χώρα μας. (Διαβάστε περισσότερα: ΑΧΑ Ασφαλιστική- Μας "ταρακούνησε" για καλό σκοπό!) […]


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *