Skip to content

Αποκλειστικό: Ποια εταιρεία θα ασφαλίσει τον πρώτο Ελληνικό Διαστημικό Σταθμό

Υπάρχει μια ασφαλιστική, εδώ στη χώρα μας, η οποία βλέπει πολύ μακριά. Που εδώ και (πάρα πολύ) καιρό, είχε προβλέψει αυτό, με το οποίο “έσπασε” το ελληνικό Ίντερνετ τα δύο τελευταία 24ωρα. Την ύπαρξη ελληνικού διαστημικού σταθμού:

allianz

Tην άνω διαφημιστική καταχώρηση “αλίευσε”, από τα βάθη του παρελθόντος, δαιμόνιος ρεπόρτερ του Underwriter.gr, μιας και χρονολογείται όχι από πέρυσι, ούτε από πρόπερσι, αλλά, από το 1997(!)

 

Εδώ και μέρες γίνεται χαμός με την υπο ίδρυση Eλληνική Διαστημική Υπηρεσία, το θέμα απασχόλησε πλήθος σατιρικών εκπομπών στα ΜΜΕ  και η σχετική συζήτηση εκτός από το Facebook μεταφέρθηκε και στο Twitter με το hashtag #greek_nasa.

Πιο επίκαιρη από ποτέ, δεν θα μπορούσε να λείψει απο όλο αυτό η διαφήμιση της Allianz, μιας εταιρείας που, όπως φαίνεται, “βλέπει” πολύ μακριά στο μέλλον. Μπράβο Allianz! Διαδώστε!

 

 

5 Comments

  1. Avatar

    Ολες αυτες τις ασφαλισεις,το οτι τις πηρε στο ξεκινημα τους μια ασφαλιστικη Γερμανικων συμφεροντων,δεν σας λεει κατι;;
    Ενημερωτικα μονο,το Μετρο τωρα εχει Ευρωπαικη πιστη ενω το αεροδρομιο την Generalli..Και το φυσικο αεριο εχει αλλαξει,απλα δεν ξερω ποια εχει.
    Τωρα μπορειτε να πειτε ΔΙΑΔΩΣΤΕ..

  2. Avatar

    Σιγά μην διαδώσουμε οτιδήποτε κάνει μια εταιρία που σκοπό έχει να βγάλει από τη μέση τους διαμεσολαβητές με δυνατό……direct κιόλας! Οσο για εσάς συντάκτες, μην ξεχνάτε ποιοί σας διαβάζουν!

  3. Avatar

    Αγαπητέ Συνάδελφε, έχουν αποδείξει χρόνια τώρα (όλα τα αντίστοιχα έντυπα) ότι νοιάζονται για εκείνους που βάζουν διαφημίσεις. Οπότε…

  4. Avatar

    Μπορεί να ασφαλιζόταν στην ALLIANZ, (αν και όποτε γίνει),
    αλλά τους πρώτους Αστροναύτες κάποιος άλλος τους ασφάλισε.!!!

  5. Avatar

    Γεια στο στόμα σας!!!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *