Skip to content

Α/Κ Αllianz: Πρώτα στη κατηγορία τους Μετοχικό & Μεικτό 

“Πρωτιές” στις αποδόσεις των μετοχικών αμοιβαίων κεφαλαίων Ελλάδος στο εννεάμηνο 2019 είχε αμοιβαίο κεφάλαιο που διαχειρίζεται η Αllianz ΑΕΔΑΚ. Σύμφωνα με στοιχεία από τη βάση της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, στο διάστημα 1/1/2019- 30/9/2019, το αμοιβαίο κεφάλαιο με την καλύτερη απόδοση ήταν το Allianz Επιθετικής Στρατηγικής Μετοχών Εσωτερικού (το διαχειρίζεται η επενδυτική ομάδα της ΑΕΔΑΚ) το οποίο ήταν επενδεδυμένο κατά 95% σε ελληνικές μετοχές και είχε απόδοση 42,97%. Αντίστοιχα, το Allianz Μεικτό Εσωτερικού ήταν πρώτο σε απόδοση στην κατηγορία των Μεικτών Εσωτερικού στο 9μηνο με 40,91%.

Η Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ. δραστηριοποιείται στη Διαχείριση Κεφαλαίων από το 1992 με πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ σε κεφάλαια υπό διαχείριση και με περισσότερους από 15.000  πελάτες, με έμφαση στην προσφορά στον πελάτη τα καλύτερα επενδυτικά προϊόντα που ταιριάζουν με το επενδυτικό του προφίλ. Η ΑΕΔΑΚ έχει ως πελάτες ιδιώτες, επιχειρήσεις, Ασφαλιστικά Ταμεία και Επαγγελματικά Ταμεία.

Η δομή της επιχειρηματικής λειτουργίας της Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ. ενδυναμώνει την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε τοπικό επίπεδο. Ως αντιπρόσωπος της Allianz Global Investors & της PIMCO, των επενδυτικών βραχιόνων της Allianz διεθνώς, η Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ. διοχετεύει την τοπική αγορά με πληροφόρηση, γνώση, προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίου επιπέδου.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *