Το IFAAcademy ανάμεσα στις 50 κορυφαίες εκπαιδευτικές εταιρείες παγκοσμίως!

10 Σεπτεμβρίου 2019

Το IFAAcademy και ο Founder & CEO, Παναγιώτης Λελεδάκης, επιλέχθηκαν να διαγωνιστούν ανάμεσα σε πολύ μεγάλο αριθμό εταιρειών εκπαίδευσης και τεχνολογίας – εκπαίδευσης στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού Top 50 Companies In Education από τον οργανισμό GFEL (Global Forum for Education & Learning). Το IFAAcademy κέρδισε το βραβείο "TOP 50 LEADERS IN EDUCATION" κατατάχθηκε ανάμεσα στις 50 Κορυφαίες Εκπαιδευτικές Εταιρείες στον κόσμο για την ιδέα, την καινοτομία και την ήδη πρακτική εφαρμογή της στην αγορά.

Το βραβείο αυτό ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις σημαντικές διακρίσεις του IFAAcademy στις 10 καλύτερες ιδέες του Πανεπιστημίου MIT στην Ελλάδα, με το βραβείο καλύτερης ελληνικής startup στην κατηγορία "Educational Technology" στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Europe Startup Awards, με την 1η θέση στο διαγωνισμό καινοτομίας της ομοσπονδίας εργοδοτών & βιομηχάνων Κύπρου όπως επίσης και με τη διάκριση του μέσα στις 4 καλύτερες καινοτόμες ιδέες στον παγκόσμιο διαγωνισμό "GET IN THE RING".

Η διάκριση αυτή εκτός από τη χαρά και την τιμή που έχει προσφέρει στο IFAAcademy, μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο γιατί έχει συνεισφέρει στην εξωστρέφεια του θεσμού της ασφάλισης παγκοσμίως, ενώ τονίζει την σημασία της περαιτέρω ανάπτυξης της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Στόχος του IFAAcademy είναι η αναβάθμιση του θεσμού εξελίσσοντας συνεχώς εργαλεία που θα επαναπροσδιορίσουν τη συμβουλευτική ασφαλίσεων.

Η επίσημη ανακοίνωση αυτής της σπουδαίας κατάκτησης για το IFAAcademy, έγινε από την πόλη του Σίδνεϊ όπου βρίσκεται ο κ. Λελεδάκης στα πλαίσια μιας παγκόσμιας περιοδείας που έχει ξεκινήσει από την Αυστραλία και θα συνεχιστεί στην Ασία (Ινδονησία, Μαλαισία, Βιετνάμ, Σινγκαπούρη, Φιλιππίνες, Χονκ Κονγκ κ.α.) προκειμένου να μοιραστεί και να ανταλλάξει ιδέες για το θεσμό της ασφάλισης με τοπικούς παράγοντες, αλλά και για την παγκόσμια ανάπτυξη του IFAAcademy. Η επίσημη τελετή για την παραλαβή του βραβείου θα γίνει στις 16 – 18 Δεκέμβρη στο Ντουμπάι.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Το φετινό θέμα της Karavias στην Art Athina

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η Karavias Underwriting Agency ασφαλίζει τα εκθέματα της Art Athinas στους Lloyds, και συμμετέχει ως...

Close