Τα Oops ξαναχτυπούν… στα σχολεία! Το νέο βίντεο της ΕΑΕΕ για την ασφάλιση υγείας

4 Οκτωβρίου 2019

Έρχονται από κει που δεν το περιμένεις, όπως κάνουν πάντα τα απρόοπτα. Ο λόγος για τα Oops, τα οποία ήρθε η ώρα να κάνουν δυναμικό comeback και να πρωταγωνιστήσουν για ακόμα μία φορά στη διαφημιστική καμπάνια της ΕΑΕΕ για την ενημέρωση του κοινού γύρω από τη σημασία της πρόληψης και της ασφάλειας.

Το νέο βίντεο, με θέμα την ασφάλιση υγείας, ανέβηκε στη σελίδα της Ένωσης στο Facebook για να μας προειδοποιήσει πως «στη ζωή δεν ξέρουμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Γιαυτό φροντίζουμε από πριν, κάνουμε ασφάλιση υγείας. Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω.»

Με άρωμα σχολείου λοιπόν, «τα Oops είναι και πάλι εδώ! Χαριτωμένα αλλά δημιουργούν πολλά απρόοπτα, γι’ αυτό δεν είναι να “παίζεις” μαζί τους. Προετοιμάσου για τη νέα σχολική χρονιά, κάνοντας ασφάλιση υγείας!», ενημερώνει η ΕΑΕΕ και ομολογουμένως, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τα επόμενα βίντεο της ευρηματικής καμπάνιας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΕΑ: Ενημέρωση περί ερώτησης Γ. Τσίπρα για τη λύση συμβάσεων συνεργατών NN Hellas

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ενημερώνει για την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Τσίπρα προς τον Υπουργό Ανάπτυξης...

Close