Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Ενίσχυση της"πολυπροστασίας" επαγγελματικής στέγης

17 Ιανουαρίου 2020

Ενίσχυση του προγράμματος «πολυπροστασίας» επαγγελματικής στέγης από τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, σταθερά προσηλωμένη στη δημιουργία προϊόντων που απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, επαναλανσάρισε και παρουσίασε πρόσφατα στους συνεργάτες της, το ήδη επιτυχημένο πρόγραμμα «Πολυπροστασία» επαγγελματικής στέγης.

Το πρόγραμμα «πολυπροστασία» στόχευε από την αρχή στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ο πρόσφατος εμπλουτισμός του με σημαντικές, νέες καλύψεις, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο, έρχεται να θωρακίσει ακόμη περισσότερο τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, για τον οποίον η ασφάλιση της επαγγελματικής του στέγης είναι συχνά προϋπόθεση βιωσιμότητας.

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα προστέθηκαν, μεταξύ άλλων:

  • καλύψεις γενικής αστικής ευθύνης και εργοδοτικής ευθύνης
  • παροχή επιδόματος λόγω διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης συνεπεία καλυπτόμενου κινδύνου
  • κάλυψη εξόδων άντλησης νερών, η οποία συμπληρώνει την εξαιρετικά σημαντική κάλυψη πλημμύρας, φαινόμενο που συχνά πλέον παρατηρείται λόγω της κλιματικής αλλαγής
  • προαιρετικές καλύψεις διάρρηξης χρηματοκιβωτίου και βραχυκυκλώματος χωρίς φλόγα

Εμπλουτίζοντας και ανανεώνοντας το πρόγραμμα «πολυπροστασία» επαγγελματικής στέγης, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έρχεται για μια ακόμη φορά αρωγός στο πλευρό όλων εκείνων που μοχθούν καθημερινά, συχνά ενάντια σε αντίξοες συνθήκες, να στήσουν και να διατηρήσουν υγιή μια μικρομεσαία επιχείρηση που – ας μην ξεχνάμε – αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Μινέττα: Με κορυφαίες εταιρείες η αντασφαλιστική κάλυψη και το 2020

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ανακοινώνει τη συνεργασία της με κορυφαίες αντασφαλιστικές εταιρείες και για το 2020, διατηρώντας διαχρονικά ως βασικές της...

Close