Σημαντική εκπαιδευτική συνεργασία ΕΙΑΣ - HFPA υπό την αιγίδα της EFICERT

8 Οκτωβρίου 2019

Αξιοσημείωτη Εκπαιδευτική Συνεργασία
μεταξύ του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και
της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος,
υπέρ των Μελών της και προς Όφελος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Έμπρακτο και διαχρονικά έντονο είναι το ενδιαφέρον που επιδεικνύει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος, HFPA, προς την κατεύθυνση της υψηλής ποιότητας μετεκπαίδευσης των Μελών της, σε καίρια θέματα Ασφαλιστικής Συμβουλευτικής και Χρηματοοικονομικού Προγραμματισμού, Financial Planning.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η σημαντική εκπαιδευτική συνεργασία της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, πιστοποιημένου εταίρου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EFICERT,  η οποία προβλέπει τη συστηματική μετεκπαίδευση και επιμόρφωση των Μελών της HFPA στο πλαίσιο ολοκληρωμένων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, καθώς και την αντίστοιχη ευρωπαϊκής εμβέλειας πιστοποίησή τους σε βαθμίδες υψηλής επαγγελματικής εξειδίκευσης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Πιστοποιήσεων EFICERT.

Η αξιοπρόσεκτη αυτή εκπαιδευτική συνεργασία θα έχει την έναρξή της εντός του τρέχοντος έτους και αναμένεται να προσφέρει την πλέον σύγχρονη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία Ασφαλιστικού και Χρηματοοικονομικού Προγραμματισμού στο σύνολο των Μελών της Ένωσης, αφού το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμά της θα εξελίσσεται τόσο σε περιβάλλον φυσικής τάξης, όσο και σε περιβάλλον σύγχρονης και ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, webinar και e-learning, προς διευκόλυνση της αποδοτικής παρακολούθησής του από τα Μέλη της Ένωσης, εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής, αλλά και εκτός αυτού, σε περιφερειακούς νομούς της Χώρας μας.

Πληροφορίες περί των ωφελειών αυτής της συνεργασίας, οι ενδιαφερόμενοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές μπορούν να λάβουν απευθυνόμενοι στις υπηρεσίες της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος, συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: members@hfpa.gr.

(Κεντρική Φωτό: Στιγμιότυπο από την υπογραφή του Μνημονίου Εκπαιδευτικής Συνεργασίας, από την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ε.Ι.Α.Σ., κα Νάντια Σταυρογιάννη, τον Γενικό Διευθυντή του Ινστιτούτου, κο Νίκο Σωφρονά, και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της HFPA, κο Κώστα Τριανταφύλλου, με την παρουσία των Μελών του Δ.Σ. της Ένωσης)

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Με δυναμικές επιδόσεις & όραμα την ανάπτυξη και το 2019 είναι η χρονιά της Mega Brokers

Οι έντονοι ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρείας, η δημιουργία πρωτοποριακών εφαρμογών και η υιοθέτηση καινοτόμων υπηρεσιών, έχουν αυξήσει την απόστασή της...

Close