ΠΑΡΟΝ: Κύκλος Εκπαίδευσης με το Πανεπιστήμιο ΠΕΙΡΑΙΩΣ και την υποστήριξη της EUROLIFE FFH

7 Απριλίου 2021

Το ΠΑΡΟΝ θέτοντας νέα πρότυπα συνεργασίας στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση οικοδομεί το Όραμα του για την ενίσχυση και ανάδειξη του Σύγχρονου Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ανακοινώνοντας τον κύκλο Εκπαίδευσης:

"Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης" που υλοποιεί με το Πανεπιστήμιο ΠΕΙΡΑΙΩΣ και με την υποστήριξη της Ασφαλιστικής εταιρίας EUROLIFE FFH.

To πρόγραμμα που αποτελείται από 5 ενότητες ξεκινά τον Απρίλιο του 2021 και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.

Όλες οι εισηγήσεις θα πραγματοποιούν με την μέθοδο της Σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε εικονική αίθουσα (virtual class).

Στο ΠΑΡΟΝ πιστεύουμε ακράδαντα πως οι Ακαδημαϊκές γνώσεις αποτελούν πολύτιμο εφόδιο  για όλους τους συνεργάτες μας στην εποχή της Παγκόσμιας κοινωνίας της Γνώσης γι’ αυτό και είναι απόλυτη προτεραιότητα μας να διασφαλίζουμε τη συνεχή, απρόσκοπτη και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση των μελών του Οργανισμού μας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει την «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών»

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της να είναι αρωγός πρωτοβουλιών και δράσεων που κινούνται στη γραμμή της αλληλεγγύης...

Close