Ο φωτογράφος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

8 Νοεμβρίου 2019

Έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε στο βήμα, να περιγράφει την ασφαλιστική πραγματικότητα είτε ως επικεφαλής της Eurolife, είτε εδώ και αρκετά χρόνια, ως Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών. Χθες όμως ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου μας αποκάλυψε ότι δεν αρέσκεται να μελετά και να εκφράζεται μέσα από νούμερα, διαγράμματα και στατιστικές αναλύσεις, μόνο.

Η διεισδυτική ματιά που έχει στα πράγματα βρήκε παράλληλη έκφραση και στην τέχνη της φωτογραφίας. Η σχέση του με τον φωτογραφικό φακό μετρά τριάντα χρόνια και τον έχει οδηγήσει σε αίθουσες σεμιναρίων & σε workshop φωτογραφίας (Ελλάδα και εξωτερικό), σε εκθέσεις, λευκώματα αλλά και μακρινά ταξίδια. Οι εξερευνήσεις του στα ορεινά χωριά του Νεπάλ έφτιαξαν το φωτογραφικό λεύκωμα “SoluKhumbu: an impression” ενώ έχει πραγματοποιήσει και ατομική έκθεση με τίτλο «Μεταξύ ουρανού και γης: Ματιές στο Βασίλειο των Ιμαλαίων του Μπουτάν». Ο φακός του, "βλέπει" την ομορφιά, ενίοτε και την μελαγχολία, στα πιο απίθανα μέρη. Χθες, στον χώρο τέχνης Fougaro Athens 14 στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ομαδικής έκθεσης τριών δημιουργών, του γλύπτη Herbert Mehler, της ζωγράφου Sonja Edle von Hoeßle και του φωτογράφου, Alex Sarrigeorgiou - στιγμιότυπα από τα έργα του βλέπετε στη συνέχεια. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Μάρτιο του 202ο και θα είναι ανοιχτή Δευτέρα έως Τετάρτη, από τις 11.00 έως τις 18.00.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΤτΕ: Οι επιτυχόντες των εξετάσεων της διαμεσολάβησης στην Αθήνα

Οι ατομικές πιστοποιήσεις θα σταλούν, εντός δεκαπέντε ημερών, στους επιτυχόντες μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στις ταχυδρομικές διευθύνσεις που έχουν δηλώσει στις αιτήσεις συμμετοχής....

Close