Μινέττα Ασφαλιστική: Αύξηση 32,3% στο τεχνικό αποτέλεσμα

22 Απριλίου 2021

Σημαντική αύξηση άνω του 30% του δείκτη Φερεγγυότητας

  • Διαμορφώθηκε στο 159,3% για το 2020
  • Ξεπέρασε τον στόχο του 120% για το 2020
  • Δυναμική παρουσία στην αγορά και για το 2020

 H MINETTA Ασφαλιστική, πέτυχε σημαντική αύξηση, άνω του 30%, του Δείκτη Κάλυψης Κεφαλαιακής Απαίτησης Φερεγγυότητας (SCR), ο οποίος διαμορφώθηκε στο 159,3% για το 2020, ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ τον μεσοπρόθεσμο στόχο του 120% που είχε τεθεί για το συγκεκριμένο έτος. Αντίστοιχα σημαντική αύξηση (32,3%) επετεύχθη και στο τεχνικό αποτέλεσμα. Η Εταιρεία διατήρησε την παραγωγική της δυναμική κατά το έτος 2020, παρότι ο αρχικός προγραμματισμός διαφοροποιήθηκε λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του 2020, η Εταιρεία κατάφερε να πετύχει αύξηση στην παραγωγή της Υγείας και των Γενικών Κλάδων και να διατηρήσει το χαρτοφυλάκιό της στον Κλάδο Αυτοκινήτου. Παράλληλα, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις ιδιαίτερες συνθήκες λειτουργίας της αγοράς, που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συνεχίζοντας να προσφέρει – ακόμα και μέσω τηλεργασίας - άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση στους ασφαλισμένους και στο δίκτυο των συνεργατών της.

Η σταθερότητα που επιδεικνύει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στο πέρασμα των χρόνων, αποτελεί επιβεβαίωση του σωστού επιχειρησιακού σχεδιασμού και της ορθής πορείας που ακολουθεί, δημιουργώντας ταυτόχρονα το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να συνεχίσει να παρέχει άρτια ασφαλιστικά προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σεβασμό προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Grow & Protect : 360 προσέγγιση ασφαλιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στο επιχειρείν

Η Απόλλων Μεσιτική ανακοινώνει την έναρξη του Grow & Protect. Πρόκειται για μια  νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, η οποία παρέχει  σύγχρονη,...

Close