Μινέττα: Με κορυφαίες εταιρείες η αντασφαλιστική κάλυψη και το 2020

16 Ιανουαρίου 2020

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ανακοινώνει τη συνεργασία της με κορυφαίες αντασφαλιστικές εταιρείες και για το 2020, διατηρώντας διαχρονικά ως βασικές της επιδιώξεις τη φερέγγυα λειτουργία, αλλά και την ταχύτατη καταβολή των αποζημιώσεων.

Συγκεκριμένα, έχει εξασφαλίσει αντασφαλιστική κάλυψη από τις: AMLIN, ASPEN, CCR, COVEA, DEVK, GIC OF INDIA, KOREAN RE, MAPFRE RE, NACIONAL RE, QBE, SAVA RE, TRIGLAV RE.

Η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών, προς το κοινό και τους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, παραμένει πρωταρχικός στόχος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, η οποία δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αναζητά τις πιο αποδοτικές συνεργασίες για τη διαρκή αναβάθμισή τους.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Στο κυκλοφορικό και τα νεοπλάσματα οφείλονται οι περισσότερες νοσηλείες

Έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής αποκαλύπτει τις ασθένειες που «χτυπούν» τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και παρέχει σημαντικά στοιχεία για...

Close