Skip to content

Η Lifeplan καλωσορίζει στο δυναμικό της τον Σιαμήτρο Μιλτιάδη

Στη θέση του Συντονιστή Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Με ιδιαίτερη χαρά η οικογένεια της LIFEPLAN καλωσορίζει τον κ. Σιαμήτρο Μιλτιάδη στη θέση του Συντονιστή Ασφαλιστικών Πρακτόρων, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το δυναμικό της.

Με εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας ο κ. Σιαμήτρος Μιλτιάδης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία τον Ιούνιο του 1989 στην Εθνική Ασφαλιστική όπου παρέμεινε μέχρι το Μάρτιο του 2019. Είναι ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς σύμβουλους στο στίβο των πωλήσεων και αποτελεί Ισόβιο μέλος της LIMRA έχοντας κατακτήσει σωρεία βραβεύσεων.

Ξεκίνησε την προσπάθειά του στο Management κατέχοντας τη θέση Unit Manager σε γραφεία πωλήσεων του εταιρικού  δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής πετυχαίνοντας σειρά διακρίσεων. Αργότερα με την εμπειρία που απέκτησε στο Management ανθρώπινου δυναμικού, διέγνωσε την αναγκαιότητα παρουσίασης διαφορετικών λύσεων από το σύνολο της αγοράς και κατά συνέπεια την ανάγκη για ανάπτυξη Ανεξάρτητων Διαμεσολαβητών, αποφασίζοντας να κάνει το επόμενο βήμα στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο κ. Σιαμήτρος Μιλτιάδης με τη συνεργασία του με τη LIFEPLAN έχει σκοπό να συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, στα πρότυπα του agency system τα οποία εφαρμόζει με ιδιαίτερη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ο ίδιος όσο και η εταιρεία στο χώρο της ανεξάρτητης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Ο ιδιοκτήτης της LIFEPLAN κ. Δημήτρης Γαβαλάκης δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά ύστερα από αρκετά χρόνια προσωπικής γνωριμίας να συνεργάζομαι πλέον και επαγγελματικά με ένα καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης όπως τον κ. Σιαμήτρο Μιλτιάδη. Είμαι σίγουρος ότι με τη μακρά του εμπειρία θα συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της LIFEPLAN αναπτύσσοντας δυναμικά την ομάδα των ασφαλιστικών του πρακτόρων. Εκ μέρους όλων των συνεργατών, του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *