Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει την αναδοχή

21 Απριλίου 2021

Η Groupama Ασφαλιστική επιθυμώντας να ενισχύσει από την πλευρά της την προσπάθεια της ελληνικής πολιτείας για επιτάχυνση της διαδικασίας αναδοχής, προσφέρει 50% έκπτωση στα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας που θα θελήσει να προσφέρει κάθε οικογένεια στο ανάδοχο  τέκνο της.

Το Ενιαίο Εθνικό Μητρώο για τις αναδοχές και τις υιοθεσίες άλλαξε τα δεδομένα σχετικά με την κοινωνική προστασία της πιο ευάλωτης ομάδας του πληθυσμού της χώρας. Με ταχύτητα, διαφάνεια και τελικό στόχο την αποϊδρυματοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών, η νέα αυτή διαδικασία μειώνει τη γραφειοκρατία και διευκολύνει υποψήφιους γονείς και παιδιά. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει διαχρονικά τις υπηρεσίες της με γνώμονα τον άνθρωπο και με αυτή την κίνηση θέλει να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τις διαδικασίες αναδοχής, αλλά και να τις κάνει πιο προσιτές στους συμπολίτες μας.

Ο Χρήστος Κάτσιος, Διευθύνων Σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά: «Η ελληνική πολιτεία με ορθές πρωτοβουλίες εξαλείφει τα αντικίνητρα που ίσχυαν στο παρελθόν  για την αναδοχή τέκνων. Το σημαντικό είναι ότι κάθε παιδί θα μπορεί να βρει μια οικογένεια για να μεγαλώσει με αγάπη, ενώ παράλληλα θα μειωθεί και ο αριθμός των παιδιών στους φορείς παιδικής προστασίας. Η Groupama Ασφαλιστική μειώνει στο μισό το κόστος των ασφαλιστηρίων συμβολαίων υγείας για κάθε ανάδοχο τέκνο, στηρίζοντας αυτή την  πράξη αγάπης και φροντίδας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στους γεμάτους αγάπη νέους γονείς για την προστασία και την ασφάλεια των παιδιών τους».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει την αναδοχή

  1. Θερμά συγχαρητήρια στην GROUPAMA!! Είναι ευλογία η προσφορά, ότι μπορεί ο καθένας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σήμερα αποφασίζει η Γενική Συνέλευση της ΕΤΕ την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στις 11 πμ, έχει προγραμματιστεί εξ αποστάσεως έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας για την έγκριση της πώλησης...

Close