Η Groupama Ασφαλιστική σταθερά στο πλευρό του Συλλόγου "Αγάπη για Ζωή"

9 Ιουλίου 2020

Η Groupama Ασφαλιστική σταθερά στο πλευρό του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ "Αγάπη για Ζωή"

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή», συνεισφέροντας στην αγορά των απαραίτητων αναπηρικών αμαξιδίων.

Ο Σύλλογος «Αγάπη για Ζωή» -από το 2015- προσφέρει σημαντικά στην κοινωνία, τόσο στον τομέα της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων όσο και της αρωγής ανηλίκων και ενηλίκων με σοβαρά κινητικά προβλήματα. Ωστόσο, ο σύλλογος, ο οποίος συνέδεσε στη συνείδηση όλων μας τη συλλογή πλαστικών καπακιών με την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων και την έννοια της ανακύκλωσης με αυτήν της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, έχει βρεθεί σε οικονομική δυσχέρεια μετά την πρόσφατη πανδημία.

Η Groupama Ασφαλιστική, με αίσθημα ευγνωμοσύνης, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου «Αγάπη για Ζωή», αλλά και άλλων οργανώσεων που επλήγησαν ανεπανόρθωτα από την πανδημία και χρήζουν άμεσης στήριξης για να μπορέσουν να συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ενίσχυση της Γεωργικής Ασφάλισης με τη χρήση δεδομένων δορυφορικής τηλεπισκόπησης

Γεωργική ασφάλιση με διαφάνεια και εμπιστοσύνη Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (χαλαζοπτώσεις, μεγάλα ύψη βροχής)...

Close