Για 4ο συναπτό έτος η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει τον χρυσό ιστιοπλόο Δημήτρη Παπαδημητρίου

20 Ιανουαρίου 2020

Η στήριξη της Groupama Ασφαλιστικής στον ιστιοπλόο Δημήτρη Παπαδημητρίου ανανεώνεται και για το 2020, με στόχο νέες διακρίσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο για τον ταλαντούχο αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Η διαρκής και ισχυρή παρουσία της «Groupama Ασφαλιστικής Sailing Team» στις ελληνικές θάλασσες μέσω των χορηγικών προγραμμάτων της, εδραιώνει την πίστη της εταιρείας στο πρόσωπο των Ελλήνων αθλητών για διακρίσεις που θα κάνουν περήφανη τη χώρα μας. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, μία από τις νέες ελπίδες της ελληνικές ιστιοπλοΐας, ο οποίος προσέθεσε και φέτος σημαντικές επιτυχίες στην κατηγορία του (Laser), θα συνεχίσει να έχει τη Groupama Ασφαλιστική στο πλευρό του στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που ξεκινούν τον Ιούλιο του 2020.

Σχετικά με την ανανέωση της χορηγίας, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος σχολίασε: «Ζούμε και δραστηριοποιούμαστε σε μια χώρα που η αγάπη για τη θάλασσα είναι συνυφασμένη με το χαρακτήρα των ανθρώπων της. Ο δικός μας τρόπος για να εκφράσουμε την αγάπη αυτή είναι η στήριξη των ιστιοπλόων μας, όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος εδώ και 4 χρόνια που βρισκόμαστε δίπλα του εξελίσσεται και μάς κάνει συνεχώς υπερήφανους. Του εύχομαι ολόψυχα το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων να γίνει πραγματικότητα και σε κάθε περίπτωση να έχει μία υγιή και γεμάτη επιτυχίες αθλητική χρονιά.»

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
"Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους" Νοσοκομειακό Πρόγραμμα νέας γενιάς από την Eurobank & την Eurolife ERB

H Eurobank θέτει στη διάθεση των πελατών της το νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους», που σχεδίασε η ασφαλιστική...

Close